Övermo Bystuga Logo
Övermo Bystuga Logo Mobil
Hyra bystuga Prislista Båtklubben Vad händer i byn?
Övermo Bystuga

Bystugan i Övermo

Vår bystuga har en samlingssal, som rymmer 150 personer, men dukas det till fest är 120 personer lagom. Här finns en öppen spis, en flyttbar bar, en upphöjd scen och en modern ljudanläggning.

Köket är modernt, rymligt och fullt utrustat med restaurangdiskmaskin, två restaurangspisar samt kyl och frys. Glas och porslin finns för 120 personer. I bystugans hall är tre toaletter inrymda, en med dusch och skötbord. Bystugan är handikappanpassad.

Utanför bystugan flyter Österdalälven, där finns en brygga för båtar att lägga till, kanske också för kyrkbåten när den rors från kyrkan med bröllopspar och bröllopsgäster. Två kyrkbåtar finns för uthyrning, prisuppgifter fås på förfrågan.

För information och bokning:
Telefon: 070 - 36 37 307
E-post: overmobystuga@gmail.com

Prislista:
Se aktuell prislista
Mot älven ligger den mysiga kolarkojan med plats för ca 30 personer. Mellan bystugan och älven är det en härlig grönyta med tallar, som ger skön skugga. Här finns gott om utrymme för utegrillning och uppsättning av partytält, om sommarregn hotar.

Hyra kolarkojan: 500:- inklusive ved.
Hyra partytält: ringa/mejla för prisuppgift.

I bystugan finns en bagarstuga med en bakugn som går att hyra. Du står själv för veden. Ansvarig Birgitta Lindell, tel 0247-340 65. Hyra bagarstuga: 150:-