Hyra bystuga Prislista Båtklubben Vad händer i byn?

Vad händer i Övermo by

Ett år i Övermo by är fyllt av aktiviteter för stora och små. Vissa av mer praktisk karaktär då vi tillsammans hjälps åt att hålla vår fina bystuga, varvsområdet och andra gemensamma ytor i byn i fint skick. Alla som deltar bjuds på fika eller enklare lunch. Andra gånger samlas vi för att umgås, äta gott och kanske njuta av trevlig underhållning. Oavsett vilket så präglas våra aktiviteter av gemenskap och glädje. Allt arbete är ideellt och alla är välkomna att vara med. Det är ett bra sätt att lära känna andra bybor.

I januari ordnas en julfest för barnen i byn och en grötlunch för de äldre. Framåt mars är det dags för årsmöte och sedan rullar året på med aktiviteter som iordningställande av kyrkbåtar inför sommaren, städdag vid bystugan, slåtter vid varvet, bryggfest, byloppis, mm. Majstångsresningen i byn sker alltid söndagen före midsommarhelgen och på midsommardagen ror vi kyrkbåten till kyrkan.

Passa på att avnjuta en solnedgång på flottistbryggan nere vid båthamnen och varvet. Där finns också en grillplats, bord och bänkar samt en slogbod att krypa in i vid regn och blåst.

Aktuell information om byns aktiviteter hittar du på Facebook och på anslagstavlorna i byn.

Se Övermo Facebooksida